Ο καθηγητής σας

Λίγα λόγια για μένα.

Γεννήθηκα στις 6 Μαΐου του 1973 στην Ελευσίνα Αττικής (βιαζόμουν και δε περίμενα να φτάσω στην Αθήνα). Από τότε ζω στην Κόρινθο.

Καταγωγή:

Από τον Πατέρα: Πίσια Κορινθίας  (Ακούστε από τον κ. Νίκο Καπνιστή, για την ιστορία των Πισίων στο Youtube).

Από τη Μητέρα: Ρυτό Κορινθίας.

Από μικρό παιδί είχα την περιέργεια, για το πώς λειτουργούσε, κάθε αντικείμενο που δούλευε με μπαταρίες ή εναλλασσόμενο ρεύμα.

Το 1986 γνώρισα τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η πρώτη γνωριμία έγινε μέσα από τις σελίδες ενός περιοδικού της εποχής, με ύλη για υπολογιστές, το «MICROMad».  

Η πρώτη μου επαφή με προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC) ήταν το καλοκαίρι του 1988. Τότε αγόρασα το πρώτο μου υπολογιστή (IBM συμβατό με επεξεργαστή AMD P8088-1, συχνότητα λειτουργίας  από 5 έως 10 MHz, μνήμη RAM 128 Kbyte, CGA κάρτα γραφικών, ένα floppy disk drive 5 1/4 inch, χωρίς σκληρό δίσκο, μονόχρωμη οθόνη και λειτουργικό σύστημα MS DOS – κορυφαία τεχνολογία της εποχής).

Από τότε μέχρι και σήμερα, η επιστήμη της πληροφορικής και η τεχνολογία των υπολογιστών αλλάζει και αναπτύσσεται διαρκώς  και γι’ αυτό ως πληροφορικός έχω υποχρέωση και χρέος να ενημερώνομαι συνεχώς για κάθε τι νέο.

Λειτουργώ (εργάζομαι) ως  καθηγητής πληροφορικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το 1998. Σήμερα, υπηρετώ  στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Κορίνθου.

ΣΧΟΛΕΙΟ
classroom
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΑΣ

teacher

Ο καθηγητής σας

Σπουδές

Επιμόρφωση

Επαγγελματική πορεία

Σχολικές δραστηριότητες

Ενδιαφέροντα - ενασχόληση