Σπουδές

  • To έτος 1990 - 91 πήρα το απολυτήριο του 2ου Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ.Ε.Λ.) Κορίνθου  - σημερινό 2ο Επα.Λ. Λουτρακίου. Έχοντας στην Β΄ τάξη παρακολουθήσει την ειδικότητα της πληροφορικής, στην Γ΄ τάξη γράφτηκα στο τμήμα της πρώτης (Α΄) δέσμης. Στο ίδιο έτος έδωσα πανελλήνιες εξετάσεις, όπου και πέτυχα στο τμήμα της Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
  • Το έτος 1991-92 έκανα εγγραφή στο 1ο έτος σπουδών του τμήματος Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και τον Νοέμβριο του 1996 αποφοίτησα, παίρνοντας το πτυχίο του «Μηχανικού Πληροφορικής».
  • Τον Ιανουάριο του 1997 (δύο εβδομάδες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες  της Κορίνθου) έδωσα κατατακτήριες εξετάσεις (από Τ.Ε.Ι. σε Α.Ε.Ι.) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, όπου και πέτυχα (αποτελέσματα Μαΐου 1997) την εισαγωγή μου στο 2ο έτος σπουδών του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.
  • Το Μάρτιο του 1997 ξεκίνησα να υπηρετώ την Πατρίδα στον στρατό ξηράς (πεζικό). Τότε παρακολούθησα την εκπαίδευση της Σχολής Εκπαιδεύσεως Τεχνιτών Τηλεπικοινωνίας (Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ.) στον Πύργο του Ν. Ηλείας, όπου και μου απενεμήθη πτυχίο της ειδικότητας «Τεχνίτη Τηλεπικοινωνιών».
  • Το έτος 1998 έχοντας τελειώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, συνέχισα τις σπουδές μου στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Παράλληλα, το έτος 1998 παρακολούθησα το Τμήμα Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Τεχνικής Σχολής (ΠΑ.ΤΕ.Σ.) Πατρών, όπου και μου απενεμήθη πτυχίο «Παιδαγωγικών Σπουδών».

ΣΧΟΛΕΙΟ
classroom
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΑΣ

teacher

Ο καθηγητής σας

Σπουδές

Επιμόρφωση

Επαγγελματική πορεία

Σχολικές δραστηριότητες

Ενδιαφέροντα - ενασχόληση